Pošaljite upit!

Zašto trebate web stranicu?

Zašto trebate web stranicu?

Hrvatska lagano prati trendove u svijetu i dok se tamo značajno osjeti pad u prodaji tiskanih izdanja i to ne samo novina nego primjerice i promotivnog materijala isti trend možemo zamijetiti i kod nas.

Prema zadnjim istraživanjima preko 70% Hrvata koristi internet za komunikaciju i informiranje. Dnevne novine sve već imaju svoje portale koji su dnevno posjećeniji nego što je njihova naklada tiskanog izdanja no kako dolaze nove generacije tako se internet sve više i više koristi kao izvod zabave, informacija i način komuniciranja.

Ići na internet putem smartphone mobitela već je sasvim normalna stvar, sve mreže omogućuju povoljno (gotovo besplatno) surfanje internetom.

Sve ove činjenice već nameću odgovor „zašto trebate web stranicu“. Pa čak i ako u ovom momentu posao cvate (teško, ali recimo da je tako) što će se desiti za par mjeseci, godinu dana?

Što ako vaš konkurent ima internet stranicu, ako je imalo uložio u SEO optimizaciju i kvalitetnu izradu web stranice? Kroz godinu dana će možda doći na prvu stranicu pretraživača, a što onda?

Tada ćete vi početi pratiti njega i boriti se s njegovom godinu dana (ili više) starom stranicom.

Naša sugestija je jednostavna – izradite internet stranicu.

Izrada web stranice nije trošak, to je investicija u budućnost vaše tvrtke.

Kvalitetna izrađena internet stranica s kvalitetnom SEO optimizacijom znači mnogo.

Pogotovo kada uđemo u EU, kada će konkurencija biti još veća.

Webnet kao tvrtka prepoznaje tu potrebu te našu ponudu, između ostalog, čini i povoljna cijena izrade web stranica.

Što možemo ponuditi?

Izrada web stranica za hotele, apartmane, restorane, disko klubove te sve ostale ugostiteljske i smještajne objekte.

Zavidne rezultate imamo i u području izrade web stranica za male i srednje poduzetnike.

Kontaktirajte nas!

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori