Pošaljite upit!

Zašto svakom poslu treba internet stranica?

Zašto svakom poslu treba internet stranica?

Živimo u 21. stoljeću i pravila igre su se promjenila. Nekada se za promociju tvrtki svodilo na nekoliko osnovnih medija, pa su tako dostupne bile reklame na radiju, TV reklame, novinski oglasi , plakati i sl. U takvom okruženju bilo je izrazito teško ispromovirati mali obiteljski posao jer su cijene i uvjete na tržištu kontrolirali “veliki igrači” s velikim financijskim kapacitetom. A onda je došao internet… I sve se promjenilo !

Danas imamo jedan sasvim novi medij koji omogućava svima jednake uvjete na tržištu . Jedino po čemu se jaki mogu izdignuti je znanje. Naravno, novac je i dalje u igri jer postoje mnogi plaćeni oglasi na webu, počevši od svima poznatih Google oglasa i Facebook oglasa pa sve do svakojakih bannera, linkova i videja. Ipak, jedno je zajedničko svima koji se žele probiti na internetu, a to je potreba za kvalitetnom web stranicom. I tu dolazi do izražaja znanja! Izrada web stranica je za neke poput nekakve igre, ali takvi prije ili kasnije shvate pogrešku koju su počinili i odluče se za malo ozbiljniji pristup.

Naime, svi mogući plaćeni oglasi ovog svijeta ne vrijede ni kune ako stranica na koju dolaze gosti izgleda neozbiljno i nepregledno. Nadalje, ukoliko se određena mala tvrtka odluči za kvalitetan web studio sa znanjem malo širim od osnovne izrade internet stranica, tada je moguće i plaćeno oglašavanje na webu svesti na najmanji mogući minimum. Za to je potrebna kombinacija kvalitetnog programiranja, prilagodljivog dizajna i, najvažnije od svega, optimizacije za tražilice, poznatije i kao SEO (Search Engine Optimization). Tada se stranica “prirodnim” putem diže u rezultatima za izabrane pojmove, a razni banneri, linkovi i sl. postaju stvar prošlosti. Ovako se čak i najmanje tvrtke mogu uključiti u tržište i poremetiti račune velikim korporacijama. Možda sada zvuči malo nategnuto, ali zaista se događa, i to sve više svakim danom, pogotovo na turističkom tržištu, gdje brojni mali iznajmljivači jednostavno “preskaču” velike turističke agencije i “otimaju” im dio prihoda.

Ukratko, izrada web stranica više nije nikakav luksuz, već nužnost. Danas je bez prisutnosti na “mreži svih mreža” jednostavno nemoguće opstati, a ako se uzme u obzir izrazito pristupačna cijena po kojoj se može dobiti web stranicu, ne naručiti njezinu izradu može se smatrati velikim poslovnim promašajem.

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori