Pošaljite upit!

Što ne treba zanemariti!

Što ne treba zanemariti!

Dosta često vidimo novo izrađene internet stranice vrhunskog dizajna no s jednim velikim nedostatkom – nedostatkom SEO optimizacije.

Klijenti često puta vjeruju kako je dovoljno imati fenomenalan proizvod te internet stranicu koja je ugodna oku, po kojoj će posjetitelji rado „surfati“ a ostalo će Google napraviti sam po sebi. Teorija „napravi za korisnika a ne za Google botove“ je relativno točna, točna je utoliko što ne možete napraviti neuglednu stranicu pretrpanu ključnim izrazima – to je pak druga krajnost. No pitanje glasi čemu služi internet stranica odličnog dizajna ako je nitko ne može pronaći.

Zamislite si da idete na koncert omiljenog banda i da ne možete pronaći ulaz u dvoranu jer su zaboravili staviti natpis gdje je ulaz.

Problem je u tome što SEO optimizacija nije jednokratan proces. To nije postupak koji se „obavi“ prilikom izrade stranice a nakon toga sve ide svojim tokom. SEO optimizacija je proces koji traje dokle god stranica živi. Svi koji aktivno rade (ili će tek raditi) na stranici moraju obratiti pažnju na SEO jer na kraju krajeva niti taj postupak optimiziranja nekog teksta ne iziskuje doktorat već malo pažnje.

Bez kvalitetne SEO optimizacije potrošit ćete novac na promociju stranice umjesto da potrošite možda malo više vremena na njezino optimiziranje a efekt će biti isti.

 

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori