Pošaljite upit!

SEO optimizacija

Što je SEO optimizacija ?

(eng. Search Engine Optimization, optimizacija za tražilice) je najvažniji korak u izradi internet stranica a vezan je za pozicioniranje vaših stranica na poznatim tražilicama. Svaki mjesec u svijetu se obavi više od 14 milijardi pretraživanja preko tražilica.

SEO optimizacija:

 • predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.
 • usluga omogućava vašem webu da lakše dođe do posjeta sa internet tražilica i tematskih kataloga.

Optimizaciju web stranice možemo podijeliti u dvije kategorije:

1. On page optimizaciju – stvari koje radimo na web stranici da bi bolje rangirala kod pretraživača.

 • naziv domene ključna riječ – u nazivu domene može dosta doprinijeti poziciji na tražilicama
 • naslov stranice koji se nalazi unutar <title> taga
 • meta description je kratki opis koji može doprinijeti vašoj poziciji na google , yahoo
 • naslov unutar h1 taga koji bi se trebao nalaziti u gornjem dijelu stranice i jasno opisivati sadržaj
 • sadržaj treba biti originalan jer tražilice ne vole duple stranice
 • menu treba povezati sve stranice kako bi  posjetitelji mogli što lakše pristupiti vašoj stranici
 • URL – ovi na vašoj web stranici trebaju biti čitki, što kraći i sadržavati ključne riječi za seo optimizaciju

2. Off page optimizaciju – stvari koje radimo izvan domene web stranice da bi bolje rangirala kod pretraživača

 • izgradnja povjerenja i autoriteta
 • popularnost linka vaše web stranice
 • anchor text kod vanjskih linkova

Zašto se rezultati optimizacije ne vide odmah?

 • proces u svakom slučaju traje 2 – 3 mjeseca rada pravila i principa po kojima rade google, yahoo i ostali pretraživači.
 • novoj domeni je potrebno je neko vrijeme da Google pronađe kao novoregistriranu domenu.
 • proces optimizacije treba izvršiti pravilno, a ne pomoću tzv. ‘Black Hat’ metode kojom se pokušavaju ‘prevariti’ tražilice – ovo može rezultirati suspendiranjem stranice, odnosno njezinim uklanjanjem sa rezultata pretrage.

Dali vam je SEO optimizacija potreba ?

Idite na Google, Yahoo utipkajte ključne riječi koje opisuju vaš posao i zapišite na kojoj poziciji se nalazite za određenu ključnu riječ.

Ako Vaše stranice nema na jednom od prvih dvadeset mjesta onda vam je SEO optimizacija potrebna.

Mi vam nudimo SEO savjetovanje i SEO optimizaciju stranica kako bi postigli željeni rezultat odnosno rang na tražilici.

 

Kontaktirajte nas za SEO optimizaciju vaših stranica

 

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori