Pošaljite upit!

Izrada Web Stranica

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja vaše djelatnosti ili usluga, no da bi to zaista i postao potrebne su vam dobre ideje, ugodno dizajnirane i prije svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji “sami vode” i usmjeravaju posjetitelje do stvari koje žele.

Trebate li jednostavan sustav za samostalno upravljanje internet stranicom?

Na pravom ste mjestu! Naš CMS (Content Management System) služi za samostalno upravljanje sadržajem internet stranica. CMS se odlikuje time što ga se lako koristi, ima sposobnost da se prilagodi novim tehnologijama počevši od mogućnosti uzimanja u obzir zakonitosti optimizacije internet stranice, a njegova glavna značajka mogućnost da pristupite sustavu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme omogućavajući vam da mijenjate i prilagođavate sadržaj internet stranica po želji.

Kako funkcionira upravljanje sadržajem?

Nakon što je CMS postavljen osiguravamo korisnika s pristupom administracijskom alatu sa username i passwordom. Pregledniku pristupamo putem interneta čineći ga dostupnim u svakom trenutku. Uređenje sadržaja je  jednostavno i lako kao i uređenje sadržaja u bilo kojem od mnogih popularnih programa, npr. MS Word. Korisnik može mjenjati podatke, dodavati slike, uređivati tekst, dodavati dokumente i linkove kao i ažurirati izbornike. Ovaj sustav je idealan za samostalno vođenje internet stranice. Nakon što se unesu promjene internet stranica se odmah ažurira.

Jednostavno korištenje i tehničke inovacije su glavne značajke ovog softvera.

Za izradu web stranice potrebno je da nam dostavite materijale

 • logotip (ako nemate mi vam ga izradimo)
 • tekstove
 • fotografije

Nakon analize vaših potreba, ovisno o dogovoru krećemo s

 • izradom Web stranice u skladu s vašim idejama i vizualnim identitetom tvrtke
 • fotografiranjem i obradom fotografija
 • izradom interaktivnih mapa
 • održavanjem Web stranice

Ne zaboravite!!!

 • Dobar dizajn internet stranice ostavljaju dojam profesionalnosti vaše tvrtke
 • Sve internet stranice imaju mogućnost buduće nadogradnje (nove funkcije)
 • Dobra SEO optimizacija u startu garantira kvalitetniji rang na pretraživaćima
 • Vlastitim CMS sustavom imat ćete potpunu kontrolu nad sadržajem stranice
 • održavanjem Web stranice

Garancija!

Sigurno smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom i vašim novim internet stranicama i to smo spremni potvrditi pismenim jamstvom – ukoliko niste zadovoljni, vraćamo novac.
Također garantiramo da će stranica biti izrađena u dogovorenom roku, ukoliko prekoračimo taj rok spremni smo platiti penale.

Pošaljite upit za izradu internet stranica

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori