Pošaljite upit!

Izrada Facebook, Twitter, Youtube profila

Izrada Facebook profila

Budite u korak s vremenom, pridružite se popularnim društvenim mrežama. Predstavite se vašim novim čitateljima putem Facebooka, poznate Internet društvene mreže. Iako je Facebook univerzalan za sve, dopustite da vam dizajniramo profil u skladu sa izgledom vaše web stranice, budite jedinstveni.

Webzamene.net će za vas :

 • otvoriti profil na Facebooku  i izraditi vašu novu Facebook stranicu ili grupu
 • Prilagoditi dizajn facebook stranice ili facebook grupe i uskladiti ga sa izgledom vaše web stranice
 • održavati i informirati vaše facebook klijente / prijatelje /članove grupe
 • integrirati facebook profil u vašu Internet stranicu (Sviđa mi se | Podjeli | Komentiraj)
 • po potrebi možemo programirati aplikacije namijenjene za Facebook a koje će privući nove “lajkove”

Izrada Twitter profila

Društvena mreža Twitter uz Facebook jedna je od najraširenijih društvenih mreža. Jednostavnost Twittera prepoznali su poslovni korisnici.  Vrijeme je da se predstavite svojim novim korisnicima, posjetiteljima putem Twitter društvene mreže. Dopustite da vam pomognemo u tome.

Webzamene.net će za vas :

 • otvoriti i pripremiti Twitter profil
 • modificirati dizajn i boje u skladu sa vašim web stranicama
 • održavati vaš Twitter profil i obavještavati vaše korisnike o novitetima u vašoj ponudi

Izrada Youtube kanala

YouTube kanal idealan je medij za prezentaciju video sadržaja na samoj web stranici, ali je i idealan za poboljšanje rangiranja web stranice na rezultatima pretrage. Zbog same prirode videa konkurencija je često manja nego u konvencionalnim rezultatima pretrage, pa je lakše probiti se više u poretku s ispravno optimiziranim video sadržajem.

Webzamene.net će za vas :

 • otvoriti i pripremiti Youtube kanal
 • modificirati dizajn i boje u skladu sa vašim web stranicama
 • održavati vaš Youtube kanal i obavještavati vaše korisnike o novitetima u vašoj ponudi

 

Kontaktirajte nas za izradu Facebook, Tweeter ili Youtube profila

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori