Pošaljite upit!

Upoznajte naš tim

Vedran

Virtuoz na violini, obiteljski čovjek i tvornica ideja.
Kao bivši hokejaš stalno mu je vruče, najugodnije mu je na temperaturama blizu nule i to u majci kratkih rukava.
Osoba koja ne čeka priliku nego je sam stvara. Pridaje veliku pozornost svim detaljima, nakon što vas pomno posluša te procesira dobivene informacije iznenadit će vas originalnom idejom i prijedlogom rješenja.
Nakon dugogodišnjeg iskustva u trgovini kao stručnjak u više različitih područja, stupa u partnerstvo te je jedan od osnivača tvrtke WEBNET.

email: vedran.herold@webnet.hr
mob: 099/7-888-999
skype: vedran.herold

Hrvoje

Čovjek s mnogo želja a malo vremena.
Ustraje u pokušajima da uskladi obiteljski i poslovni život te mu dan ima premalo sati za oboje.
S dugogodišnjim iskustvom u trgovini, marketingu te osobnim fetišem za informatikom i vezanim tehnologijama nakon dugo razmišljanja
I pomnog planiranja upušta se u izazov privatnog poduzetništva kao jedan od suosnivača tvrtke WEBNET.

email: hrvoje.savor@webnet.hr
mob: 091/4000-278
skype: hrvoje_savor

Lea

Šarmantna organizatorica kaosa koji vlada u tvrtci i vjerojatno prvi glas koji ćete čuti u Webnetu.
Specijalnost su joj raspetljavanja klupka zavrzlama koje ostali naprave. Zna odgovore na sva pitanja pa čak i ona na koje niti Google nema odgovor.

email: lea@webnet.hr
mob: 095/6-777-888
skype: webnetize

Marina

Davanje duplih računa smatra se smrtnim grijehom a ne izdavanje istih na vrijeme kažnjivo je smrću. Papiri moraju biti poredani po veličini, boji, gramaži, rednom broju, poslagani u kategorije, spojeni spajalicama (ne klamani). Tako složeni papiri moraju stajati na hrpi minimalno 15 minuta kako bi „prodisali“ a nakon toga se mogu dati na knjiženje.

Nemo

Ne spava, ne jede, ne pije već samo kodira. PHP slikovnice je čitao prije spavanja dok je bio mali, slagao MySQL baze u prvom osnovne. Ne ustaje puno sa stolca, više manje se smatra statičnim inventarom tvrtke a kada mu se da zadatak počne pričati nekakvim nerazumljivim jezikom. Ako mislite direktno komunicirati s njim, bolje ne. Tu i tamo pobrišemo prašinu s njega.

 

Ivailo

Ovaj momak napravi flash banner lijevom rukom s okrenutim monitorom naopako gledajući odraz ekrana u ogledalu s desnim okom zatvorenim dok recitira Ilijadu i Odiseju… unazad. Što više reći, PHP, XML, Flash. Zajedno, odvojeno, na stranici, na fejsu, na iPhoneu, na Androidu – he makes it work.

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori