Pošaljite upit!

FAQ: Po čemu ste vi bolji od drugih?

Bolji smo utoliko što ćemo s vama jasno i transparentno komunicirati bez zakulisnih igara i skrivenih troškova.

Otvoreno ćemo vas upoznati sa svim opcijama te vas besplatno savjetovati ukoliko ćete imati pitanja i tražiti savjete. Prezentirat ćemo sve željene informacije i podatke na jasan način bez bombardiranja stručnim izrazima kako bi se napravili „važnijim“ ili „pametnijim“.

Potrebno je također istaknuti da smo mi jedina tvrtka koja se bavi izradom internet stranica, trgovina, marketingom a koja iza sebe ima uspješne „in house“ projekte.

Koristeći kreativne ideje u svim područjima naše djelatnosti ti projekti su došli u fazu samoodrživi. Znači nisu tu samo „prezentacije radi“, puste šablone, nego su u potpunosti funkcionalni i mogu poslužiti kao business case koji se vrlo lako u nekim segmentima može primijeniti i na naše partnere.

Ti su projekti prvenstveno bazirani na online poslovanju (internet trgovini) različitih robnih grupa:

-          Alarm Market – video nadzor i sigurnosna oprema

-          Ententini – dječja oprema

-          Akcija Akcija – online katalog različitog asortimana

Svaki od navedenih projekata je uspješan. Koristeći različit pristup marketingu, odnosno različite strategije oglašavanja, svaki od navedenih projekata ostvaruje profit.

No, na kraju dana na vama je odluka od koga na uzeti uslugu izrade web stranica.

 

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori