Pošaljite upit!

FAQ: Kako da odaberem dizajn, niti sam nisam siguran kako bi to sve trebalo izgledati…

Prilikom izrade/odabira dizajna morate imati na pameti svoje klijente odnosno posjetitelje.

Dizajn kao takav je sporedna stvar ako nije funkcionalan. Isto tako nešto što vam se možda sviđa kao odličan dizajn u principu može biti u potpunosti neupotrebljivo za vašu stranicu.

Imajte na umu da posjetitelji moraju imati brz pristup informacijama i jasnu navigaciju. Oni su nestrpljivi i žele biti jasno navođeni kroz sadržaj.

Najbolji primjer je ako ste posjetili neku stranicu koja ima predivnu uvodnu animaciju, gro specijalnih efekata koji su vam zapeli za oko itd, no ta stranica nije pružala informaciju koju ste tražili.

S druge strane imate stranicu u kojoj ne pršti sve efektima no dobili ste informaciju koju trebate.

Koju ćete stranicu ponovo posjetiti?

Dakle:

-          Layout stranice mora biti jasan
-          Navigacija mora biti jasna
-          Podaci konkretni, bez tekstova od pedeset strana ili „skrolanja“ u nedogled
-          Pretraga stranice jasno vidljiva i dostupna
-          Tekst mora biti jasan i direktan a ne pisan na način da posjetitelj mora pogađati „što je pisac htio reći“
-          Nemojte pretrpavati stranicu nepotrebnim elementima, sličicama koje skaču uokolo i slično – one samo odvlače pažnju čitatelja od onog bitnog

I ne zaboravite, posjetitelji stranica su nestrpljivi. Ako odmah nisu pročitali što ih interesira neće dalje nastaviti surfati po vašoj stranici nego će se vratiti na Google i dalje tražiti informaciju.

 

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori